A long time ago we used to be friends

A long time ago, we used to be friends
But I haven’t thought of you lately at all
If ever again, a greeting I send to you,
Short and sweet to the soul I intend.

► Play the song below

Probabil că te-ai prins cine e my a long time ago friend, Veronica Mars! Serial pe care l-am urmărit cu mult drag în adolescenţă.

Veronica (Kristen Bell) e una dintre fetele populare din liceu şi fiică a şerifului din Neptune, California. Până în acest punct povestea este destul de tipică serialelor americane cu adolescenţi, însă situaţia se schimbă total când cea mai bună prietenă a Veronicăi, Lily (Amanda Seyfried), moare în împrejurări dubioase. Şeriful Kith Mars (Enrico Colatoni) porneşte investigaţia pentru a afla cine este criminalul, însă sfârşeşte prin a fi demis din funcţie datorită unor acuzaţii care îi deranjează pe membrii familei lui Lily.
Acesta este momentul în care cei din familia Mars devin nişte proscrişi. Toate aceste schimbări se răsfrâng asupra Veronicăi, aceasta îşi pierde aşa zişii prieteni şi mama, care cedează presiunii şi părăseşte oraşul. Kith se încăpăţânează să rămână în oraş şi deschide un birou privat de investigaţii, iar Veronica devine asistenta lui.
Restul personajelor şi poveştile lor te las să le descoperi personal 😀

Serialul a început în 2004 şi s-a terminat brusc în 2007, după 3 sezoane. O vreme am fost tristă că a fost anulată producţia serialului, însă “m-am luat” cu alte seriale şi am uitat modul “brutal” în care s-a terminat serialul.

Acum vreo 1-2 ani, cred, am aflat că va apărea The Veronica Mars Movie.
Aceeaşi poveste, aceleaşi personaje readuse împreună de festivitatea de 10 ani de la absolvirea liceului şi o întâmplare mai puţin fericită. M-am bucurat să văd o Veronica mai matură, dar la fel de acidă.

View post on imgur.com

Am fost efectiv captivată de film pe tot parcursul şi la cum s-a terminat cred sper că o să existe şi o a doua parte…

Mai e puţin din vacanţă, iar dacă ai rămas în pană de seriale Veronica Mars e serialul pe care ţi-l recomand cu tot dragul 🙂

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *