The Walking Dead: serialul

The Walking Dead e unul dintre serialele pe care le urmăresc cu sfințenie, cum s-ar zice.

Steph mi-a recomandat serialul în 2012 și a devenit în scurt timp preferatul meu. Era vară, vacanță și toată ziua mă ascundeam de soare urmărind The Walking Dead. Când venea seara ieșeam în oraș cu Steph și principalul subiect de discuție era acțiunea din serial. Eram așa pornite pe unele personaje încât cei din jur, care nu prindeau discuția de la început, ne întrebau cine ne-a supărat așa tare. :))

Trebuie să recunosc că undeva pe la jumătatea sezonului 3 m-am plictisit un pic. Acțiunea nu mai era chiar acțiune și parcă timpul stătea în loc. Chiar și așa nu am renunțat la serial, dar nici nu așteptam cu nerăbdare ziua de luni ca să mă uit la cel mai nou episod. Se adunau 2-3 episoade, apoi îmi aduceam și eu aminte de serial.

De vreo 3 săptămâni a început sezonul 5 care e un lung șir de WOW și WTF! Îmi place tare mult direcția în care merge povestea și evoluția personajelor, dar nu-mi place că trebuie să aștept atââât de mult pentru un nou episod.

Mai nou se uită și Mircea cu mine la serial, dar el știe că nu-s cea mai bună parteneră pentru că după ce văd episodul intru pe pagina de facebook a serialului să văd noile memes, să aflu teoriile fanilor și să mă pun la punct cu detaliile care mi-au scăpat.

Eu nu mă feresc de spoilers, eu le caut cu lumănarea!

Dacă nu te uiți deja la The Walking Dead rău faci!
Am nevoie de 1,2,3,4… parteneri noi de discuție pe marginea serialului! 😀

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *