Am văzut Filmul Usturoi

În seara asta am văzut Filmul Usturoi la Cinema Florin Piersic în cadrul Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj.

N-am reuşit să-l văd când s-a difuzat în cadrul TIFF, mi-a părut rău tare şi am aşteptat cu nerăbdare să mi se ofere ocazia să-l văd. Am aflat când eram în vacanţă că se va difuza la Comedy Cluj şi de atunci l-am stalkuit pe Groparu ca să aflu ce şi cum. Sâmbătă au fost scoase la vânzare biletele şi după câteva încercări am reuşit să cumpărăm online două bilete.

Ieri am aflat că e sold out şi am decis să mergem cu cel puţin jumate de oră înainte ca să ne luam popcorn şi să prindem un loc bun. Azi am avut surpriza de a vedea că nu am fost singurii care au avut tactica asta :))

A fost multă lume şi agitaţie pe măsură. M-a amuzat replica lui Mircea în timp ce aşteptam să intrăm în sală: O fi 9 lei biletul, dar preţul e mult mai mare!

Într-un final am intrat şi am prins locuri bunicele, au fost însă şi oameni care au stat pe jos, pe scări, pe oriunde numai ca să poată să deguste nişte Usturoi.

A meritat?

Desigur că a meritat! Mi-a plăcut povestea şi modul în care a fost pusă în scenă, am râs bine şi m-am bucurat. Zilele viitoare nişte americani o să afle lucruri frumoase despre Cluj-Napoca şi despre România pentru că Filmul Usturoi trece oceanul şi merge la New York Independent Film Festival şi la Boston Kids. How cool is that?

La final a fost o sesiune de Q&A în care publicul a putut să pună întrebări echipei Usturoi. Aşa am aflat că vreo 7 ani s-a tot gândit Radu Băzăvan la film până să iasă ce am văzut în seara asta, că s-a lucrat 16 zile pentru filmări şi încă vreo 2 ani la montări, că bugetul e atât de porno încât Radu nu-l divulgă de faţă cu nievasta şi că poate-poate mai toarnă vreun film.

Dacă vreţi să începeţi weekend-ul cu voie bună mergeţi sâmbătă la Cinema Victoria pentru că se va mai difuza odată Filmul Usturoi, iar intrarea este liberă a fost 9 lei, însă biletele au fost epuizate cu o zi înainte de proiecţie. Vă recomand cu tot dragul acest film! Între timp puteţi să susţineţi Filmul Usturoi pe site, pe pagina de facebook, pe twitter, sau pe imdb.

Mi-aş dori ca Filmul Usturoi să ajungă în cinemtografele din toată ţara!
Las aici şi trailerul, după ce-l urmăriţi sigur veţi vrea şi voi să mergeţi la Filmul Usturoi 😀

Sursă foto şi mai multe poze de la proiecţie puteţi vedea aici 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *