Cine sunt eu?

Hei!
Eu sunt Mădă, iar tu ai ajuns pe pagina aceasta pentru că ai curiozitatea de a afla cine scrie pe acest blog. 🙂

O să-ţi las mai jos o serie de informaţii despre mine pe care eu le consider relevante, dacă doreşti să afli alte lucruri poţi să îmi laşi un comentariu, să mă contactezi pe reţelele sociale sau să-mi scri un mail pe adresa: hi @ madalinasirghie.ro

M-aş bucura să primesc feedback din partea ta, fie că e pozitiv sau negativ. Voi aprecia cu atât mai mult dacă feedback-ul tău va fi susţinut de argumente, pentru că acesta e singurul mod în care eu şi acest blog putem evolua.

Despre mine

Numele meu complet este Mădălina Ioana Sîrghie şi sunt născută în 22 februarie 1993 în oraşul Sibiu. Până la 14 ani am locuit alături de familia mea în Avrig, un orăşel micuţ aflat la 27 km de Sibiu, apoi am început Colegiul Naţional „Octavian Goga” şi m-am mutat în gazdă în Sibiu. Liceul a fost o perioadă frumoasă în care am avut multă libertate, uneori cred că a fost cam prea multă, însă toată experienţa aceasta m-a făcut să fiu mai responsabilă şi mai independentă.

La terminarea liceului am decis că vreau să fac Comunicare şi Relaţii Publice în Cluj. Pe atunci aveam o idee vagă despre acest domeniu, însă era cea mai bună opţiune. Zis şi făcut! În octombrie 2012 am început facultatea în acest oraş minunat. Acum, după 2 ani de facultate sunt convinsă că am făcut alegerea bună şi că acesta este domeniul în care vreau să-mi fac o carieră.

În timpul liber, când nu scriu pe blog şi nu sunt la o cafea cu prietenii mei, îmi place să gătesc, să-mi pictez unghiile sau să citesc.

Nu mă uit niciodată la televizor, aşa că de multe ori mă pierd pe net printre video-uri de pe youtube, poze pe pinterest şi articole diverse. Uneori îmi pierd timpul uitându-mă la filme sau seriale, le prefer pe cele horror, dar mai fac şi excepţii de dragul apropiaţilor nepasionaţi de acest gen.

Despre blog

Am împărţit în trei categorii subiectele pe care le abordez pe acest blog. Prima categorie este compusă din bucăţele de suflet şi cuprinde  poveşti, întâmplări şi frământări personale, cea de-a doua e plină de idei şi ideiuţe care se învârt în jurul domeniului comunicării, iar în cea de-a treia scriu scurt şi la obiect despre tot felul de lucruri mărunte pe care încerc să le abordez dintr-o perspectivă personală.

Pentru poveşti sau alte informaţii mă găseşti pe reţelele sociale sau pe hi @ madalinasirghie.ro

O zi faină!

Madalina Sirghie

Ai dreptate Nicu. Eu sunt curioasă cum e Insidious: Chapter 3, cred că e singurul film horror care apare anul ăsta și pe care chiar vreau să-l văd.

Your email address will not be published. Required fields are marked *