Unlabeled Love

Suntem cu toții diferiți. Din fericire.

Într-o vreme vedeam des mesajul acesta, era scris mare pe un banner la ieșirea din Sibiu. Avea ca scop să promoveze magazinul de mobilă Mobexpert, însă de fiecare dată când îl vedeam aveam un mic regret că nu l-au folosit pentru ceva mai simpatic. Spre exemplu o campanie împotriva discriminării, de toate felurile. Oricum, fain slogan!

Azi am văzut video-ul de mai jos, sunt șanse mari să-l fi văzut și tu pentru că e destul de popular. 

Video-ul Diversity & Inclusion – Love Has NoLabels a fost realizat anul acesta de Valentine’s Day cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra prejudecăților și a discriminării în SUA, însă se pretează pentru orice loc al lumii.

Ideea „on the inside we are all the same” ilustrată prin scheletele e destul de populară pe net, însă îmi place că au dezvoltat-o și i-au oferit o încărcătură emoțională mult mai puternică. Impactul e la fel de mare și pentru cei care au făcut parte din public și pentru cei care văd montajul video.

Mă bucur când văd astfel de campanii pentru că sper ca măcar în mintea câtorva oameni să schimbe ceva. Sper să-i facă mai buni, mai înțelepți și mai toleranți cu cei din jur, indiferent pe cine iubesc, cărui dumnezeu i se închină, sau nu, indiferent de culoare sau de defectele fizice.

Your email address will not be published. Required fields are marked *