Am terminat facultatea!

Ai de capu’ meu! Am terminat facultatea!

Azi am lenevit toată ziua pentru că n-am mai făcut de mult asta fără să mă simt vinovată că nu scriu la licență sau că nu învăț pentru examenul scris.

Asa arat dupa cateva nopti nedormite #bachelorthesis #done

A photo posted by Mădălina Ioana Sîrghie (@madasirghie) on

Vineri am avut susținerea licenței. Am fost literalmente ultimu’ om din FSPAC care și-a luat licența pentru că asta pățești când inițiala numelui tău de familie e la coada alfabetului. La prezentare am intrat un picuț agitată, însă după ce am început să vorbesc m-am calmat. Aveam totul în cap și pe foaie, dar mai ales în cap, pentru că cu o noapte înainte am visat numai susțineri și discursuri. Era practic imposibil să fiu nepregătită!

Acum îmi mai rămân de rezolvat chestiunile administrative, însă pot să spun tare clar și răspicat că am terminat. Mai lenevesc câteva zile săptămâni și apoi începe stresul cu bagajele și mutatul în Danemarca. Din toamnă eu și Mircea vom fi în din nou colegi la Aarhus University unde vom studia Corporate Communication.

Am terminat – de fiecare dată când zic asta îmi răsună ciudat în cap pentru că știu că asta înseamnă că în scurt timp nu voi mai locui în Cluj și că în afară de mocuța lui Mircea nu voi mai vedea nicio altă față cunoscută.

Încă nu știu exact cum mă face asta să mă simt, dar între timp smells like summer!

Your email address will not be published. Required fields are marked *