Ce spune Flappy Bird despre personalitatea prietenilor tăi?

Despre jocul Flappy Bird cu siguranţă aţi auzit cu toţii, toată lumea s-a jucat pe telefon sau pe facebook, toată lumea îl urăşte, dar nimeni nu se opreşte din jucat pentru prea multă vreme. A ajuns rapid pe primele poziţii în topul celor mai descărcate jocuri gratis de pe App Store şi Google Play. La fel de rapid au apărut şi meme-uri cu jocul şi la fel de rapid a dispărut. Deşi făcea vreo 50.000 $ pe zi din reclame, Dong Nguyen a decis să-l retragă de pe piaţă pentru că nu mai suporta şi infirmă că ar fi vorba despre probleme cu cei de la Nintendo din cauza asemănări dintre Flappy Bird şi Mario.

Însă ceea ce nu ştiai şi o să îţi schimbe total viziunea despre lume şi viaţă prietenii tăi este faptul că Flappy Bird le trădează mai multe trăsături de personalitate decât toate testele de pe kudika sau divahair sau cosmopolitan!

Dacă te simţi pregătit pentru un mind blown, să-i dăm drumul!

1. Liderul – el este cel care ia deciziile în grupul de prieteni, el spune când, unde şi la cât vă vedeţi, ce comandaţi şi când e momentul să vă căraţi acasă. Datorită lui sunteţi prieteni, iar fără el aţi pluti ca un vaporaş de hârtie într-un pahar cu apă. El v-a arătat jocul deşi toţi ştiaţi de el înainte, dar n-aţi vrut să spuneţi nimic să nu cumva să creadă că-i subminaţi autoritatea. În plus, aşteptaţi să vă spună dacă e un lucru pe care o să-l placeţi sau o să-l urâţi.

2. Hater-ul – e cel care afirmă sus şi tare că jocul ală e o prostie şi îşi bate joc de cei care se joacă! Face toate astea pentru că are telefon cu qwerty şi nu poate juca, însă de când a aflat că se poate juca şi de pe calculator se închide în cameră sub pretextul că lucrează la ceva proiect când de fapt el click-uie ca disperatul până dimineată.

3. Zeul zeilor sau lăudărosul – el afirmă în fără-număr rânduri că e cel mai bun şi că a descoperit reţeta succesului în Flappy Bird. Face mereu screenshot şi îşi postează pe facebook scorurile cele mai bune şi uneori prezintă semne de mitomanie, după cum se poate observa în imaginea următoare. Dacă încerci să-l confrunţi şi să îi spui că e fake te va numi cretin/prost/idiot şi eventual invidios. Sugestia mea e să nu fi prea dur cu el, ştim cu toţii că paint nu poate face mereu minuni când e vorba de editat.

4. Introvertitul – despre el nu ştii nimic niciodată, uneori te întrebi dacă mai trăieşte sau măcar dacă mai sunteţi prieteni. Se joacă Flappy Bird când e singur, îşi consumă în acest fel frustrările şi sentimentele supraomeneşti pe care le are. Nimic nu-l va trăda că se joacă Flappy Bird, poate doar sclipirea din ochi pe care o are când îi aude sunetul… sau faptul că a dat like pe facebook paginii.

5. Frustratul sau perseverentul – e cel care în viaţa lui nu a reuşit să facă un scor mai mare de 1 punct, însă continuă să se joace. La fiecare lovitură începe să înjure sau să scoată zgomote de nemulţumire. De atât de multe ori aproape a reuşit să facă 2 puncte, şi de la fel de multe ori i s-a terminat prost. Dacă ai un astfel de prieten o să-ţi apară în newsfeed cel mai probabil vreo 30 de notificări că a făcut ZERO puncte, iar la scurt timp după asta o să îşi posteze un status sau o imagine care critică jocul, după care se înarmează cu muuult timp liber şi comentează la fiecare persoană care se joacă. Mâine o să o ia de la capăt.

6. Attention Bird – este singura fată din grupul ei care se joacă Flappy Bird pentru că are obiceiul prost să îşi roadă unghiile.  Dacă vede că te joci o să se învârtă pe lângă tine ca să o laşi şi pe ea, o să încerce să te saboteze prin gâdilat şi ciupit şi o să-ţi propună să jucaţi pe rând până pierdeţi fiecare de 3 ori. Însă foarte mare atenţie, persoanele cu acest tip de personalitate nu prezintă încredere şi odată ce a pus mâna pe telefon nu o să-i mai dea drumul până nu se termină bateria, apoi o să-l abordeze pe amicul tău care are şi el telefon cu touchscreen.

Acestea sunt cele 6 categorii de jucători de Flappy Bird care au fost identificate până în momentul de faţă, dacă ai întâlnit tu altele lasă un comentariu şi va fi inclusă în post 🙂

În cazul în care Flappy Bird ţi-a greşit cu ceva, ai ocazia să squeeze that bitch aici.

madalinasirghie

Ma bucur Alisa! Facem o categorie speciala :)) sau chiar 2. Una si pentru oamenii ca mine care gasesc o reala placere in cazaturile pe care le ia pasarea…

Your email address will not be published. Required fields are marked *