U think you’re cooler than me?!

Acum o vreme, uram berea din tot sufletul. N-aveam vârsta legală să o beau, dar ştiam că o urăsc!
De fapt, să o spunem pe-a dreaptă, de pe la 14-15 am început să-mi fac o părere despre alcool, mai pe la un revelion, mai pe la o ieşire nu mă dădeam în lături de la cherry angelli sau 50 de vodka lungită cu o cantitate dublă de apă tonică. Atunci era ok, acum parcă mă gândesc că tipele de la bar n-ar fi trebuit să servească minorul de mine cu alcool. 

A trecut vremea şi am decis să-i mai dau o şansă berii. Nu după mult timp a apărut şi prima bere cu lămâie, special pentru gagici. Mi-a plăcut, era o alternativă decentă la berea normală, care în continuare mi se părea amară. Toate bune şi frumoase!

Apoi şi alte branduri de bere au scos variante cu lămâie. Deşi în esenţă sunt acelaşi lucru, mie mi se pare o diferenţă uriaşă de gust între branduri. Preferata mea e Ursus Cooler, mi se pare că e cea mai apropiată de gustul de lămâie.

Mă da’ ştii ce mă scoate din sărite?
Că nu găsesc în toate localurile din Cluj-Napoca. Unele n-au deloc Ursus, altele nu au fix sortimentul cu lămâie.

Oi avea eu o problemă că vreau Ursus Cooler în orice local din Cluj?
Dar oare timişorenii au aceeaşi problemă cu Timişoreana lor?

La final ne distrăm cu o melodie, în temă :))

laurinho

Asta se intampla din cauza ca localurile au clauze de exclusivitate cu un anumit furnizor.Majoritatea fie au produse de la o firma de distributie, fie de la cealalta.

Madalina Sirghie

Aşa e, doar că Ursus fiind un brand clujean m-aş fi aşteptat să-l găsesc în mai toate localurile din oraş. Singurul lucru pozitiv e că îmi uşurează alegerea când ies în oraş 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *