Guerrilla marketing: Diesel – Only The Brave + video

Dacă urmărești pagina de facebook a blogului cu siguranță știi deja că sunt în vacanță și că activitatea mea pe blog e mai rară din acest motiv. Prima săptămână din cele 3 de vacanță ne-am petrecut-o în Brussels, o să scriu într-o altă postare pe larg despre asta, însă acum vreau să îți povestesc despre experiența interesantă pe care am avut-o în Anvers (Antwerpen).

Marți am decis să vizităm grădina zoologică din Anvers, orășel aflat la vreo 60 de km de Brussels în care am ajuns în vreo 40 de minute cu trenul. Gara din acest oras e foarte mare, are vreo 4 nivele și o arhitectură spectaculoasă. Atașez și o poză ca să te convingi 🙂

 

Anvers_train_station

Dacă te uiți atent, prin ușă se poate observa un banner uriaș de la Diesel, insă când am intrat am văzut că e mai mult decât un banner uriaș.

 

 

Diesel_Anvers

Ne-a stârnit curiozitatea și am mers la domnișoara blondă pe care o puteți vedea în dreapta imaginii pentru a primi explicații suplimentare. Mi-a plăcut modul în care a prezentat produsul, însă cel mai tare mi-a plăcut că era pregătită să îl prezinte în 3 limbi: franceză, olandeză și engleză.

Așa am aflat că este vorba de noul parfum Diesel din gama Only The Brave numit Wild, care vine ca o completare pentru celelalte două parfumuri din gamă, Original și Tattoo. Wild se adreseasă bărbaților de oraș care iubesc sălbăticia, iar acest parfum este modul în care își pot exprima latura wild în fiecare zi.

Apoi am fost invitați, pe rând, să parcurgem traseul catacombei pe care ai văzut-o în imaginea de mai sus. Mircea a trecut primul,  iar apoi am urmat eu.

Din video-ul de mai jos poți să-ți faci o idee cum a fost acest traseu. Video-ul e filmat cu telefonul pentru că bateria aparatului s-a terminat în grădina zoologică 😀

La terminarea traseului am primit câte o mostră de parfum care sunt foarte interesant ambalate.

img_1908

Zona pe care au ales-o mi s-a părut foarte bună din două motive. În primul rând pentru că gara e o zonă intens circulată și în al doilea rând pentru că e foarte aproape de grădina zoologică, fapt care contribuie la conturarea ideii de sălbaticie. Imaginează-ți că parcurgi traseul acesta și în mai puțin de 5 minute ești deja în zoo și te plimbi printre gorile, zebre, lei și elefanți.

Pe lângă toate astea, e important să menționez că mi-a plăcut foarte mult cum miroase parfumul și faptul că e rezistent.

Your email address will not be published. Required fields are marked *