Mâine plecăm

Vestea că am fost acceptați la Aarhus University ne-a luat prin surprindere, deși era intervalul în care trebuia să primim răspunsul în dimineața aia am deschis mailul la fel ca-n orice alta zi. Încă din subiectul mailului mi-am luat spoiler pentru că scria negru pe alb ”Conditional Acceptance”, Mircea era lângă mine și a intrat rapid să-și verifice mailul. Primise același răspuns! Știam amândoi că asta înseamnă că trebuie să mai trimitem rezultatele de la IELTS și cele de la licența și vom pleca la master în Danemarca. Toate astea se întâmplau în mai, deci încă mai aveam de scris la licență.

Mi-am informat familia, prietenii și pe oricine mă întreba ce fac după ce gat facultatea. Deși cred că o făceam mai mult pentru mine, să-mi reamintesc și să mă obișnuiesc cu gândul că it’s for real!

În perioada cu licența n-am avut timp să mă gândesc prea mult la faptul că vom pleca, de fapt n-am avut timp să mă gândesc la nimic altceva în afară de licență. Bine că s-a terminat! La finalul lui iulie am plecat de la Cluj la Avrigel unde am stat aproape o lună. La plecarea în Danemarca am început să mă gândesc serios doar în ultimele zile când trebuia să-mi indes toate lucrurile în bagaje.

De marți sunt la Cluj. M-am deconectat complet de la gândul de plecare și m-am plimbat prin oraș, am ieșit cu prietenii de aici, am mâncat gogoși cool de la Donuterie, dar azi m-a lovit. Mâine plecăm! Îmi răsună în cap ”mâine, mâine, mâine…” Peste câteva ore voi spune AZI! ACUM!

Sunt entuziasmată și neliniștită în legătură cu plecarea mutarea pentru că habar n-am ce mă așteaptă acolo, cum sunt oamenii, cum e viața, cum e totul. Am primit câteva insight-uri de la sora mea care locuiește de 5 ani în Copenhaga și am făcut un research riguros pe facebook, instagram și youtube. God bless the vloggers!

Din informațiile pe care le-am strâns până în prezent și din contactul pe care l-am avut cu Universitatea cred că o să-mi placă. M-am bucurat să văd că sunt deschiși, comunicativi și că fac tot posibilul ca studenții internaționali să se acomodeze în Aarhus. Voi reveni cu informații de la fața locului, până atunci om trăi și om vedea!

Your email address will not be published. Required fields are marked *