Ultima săptămână

Ultima săptămână… sună aşa catastrofal :))
De fapt, a trecut o săptămână de când n-am mai scris aşa că voi face un quick update 😀

Lunea trecută scriam pe pagina de facebook a blogului că voi merge la The Purge: Anarchy

A fost aşa cum mă aşteptam, mai bun şi mai intens decât primul. Am stat 0 oră şi ceva cu ochii mari exclamând din când în când câte un what the f, pentru că The Purge e genul de film pe care îl rezumi lejer cu expresia asta. 

Marţi am venit în Avrig. Călătoria mea cu busul a fost oribilă pentru că uneori îmi dă o stare de rău. De obicei îmi trece dacă reuşesc să adorm, iar de data asta am dormit tot drumul. Într-un final am ajuns acasă la ai mei, unde mă aştepta mâncare gătită şi vărul Raul care îşi petrecuse ultimele 2 săptămâni aici.

Miercuri am avut treburi de om mare. Am mers la Casa de Asigurări de Sănătate din Sibiu ca să-mi actualizez asigurarea şi să-mi fac cardul european de sănătate. M-am dus cu teamă, mă aşteptam să fie coadă, tanti de la ghişeu irascibilă şi alte multe rele, însă toată povestea nu a durat mai mult de 20 de minute. Am fost foarte surprinsă! După ce i-am dat doameni de la ghişeu cele 2 cereri pe care le completasem am rămas aşa, în faţa ghişeului, aşteptam să mai trebuiască să fac ceva sau chiar să nu fie ceva în regulă, însă mi-a spus “gata”

Joi am fost la Raul cu vărul Raul să ne uităm la un film, am văzut The Suicide Shop, un film animat franţuzesc bazat pe nuvela lui  Jean Teulé numită Le Magasin des Sucides. Mie mi-a plăcut deşi ideea în sine e creepy, un magazin de sinucideri.
Raul zice că-i mai bună cartea 😀

Vineri a fost ziua de naştere a lui Raul şi l-am dus acasă, în Turnu Roşu, iar cu ocazia asta am vizitat-o şi pe buni <3. Mi-am petrecut o mare parte a timpului jucându-mă cu Timeea, verişoara mea de 2 ani şi jumătate, şi cu Andrei, nepoţelul meu de 9 luni. Sunt amândoi nişte scumpi, însă au reuşit să mă stoarcă de energie.

 

Sâmbătă şi duminică au fost zile de leneveală în care mare parte a timpului mi-am petrecut-o citind Shadows de John Saul. Am terminat cartea şi mi-a plăcut tare mult, ţi-o recomand şi ţie dacă îţi plac poveştile horror, poate chiar îi voi face o recenzie zilele viitoare.
Mă tot gândesc, de ce nu se fac filme după cărţile lui?

 

Azi am decis să scriu pe blog… ş-am scris.

kiss kiss 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *