Evoluţia muzicii uşoare româneşti (video)

Bună dimineaţa! O dimineaţă prelungită… azi nu am cursuri sau seminarii aşa că îmi permit.

Deşi m-am trezit pe la 10, încă sunt la partea cu rutina de dimineaţă, cafeaua şi lenevitul în pat şi bineînţeles, nelipsitul facebook unde am avut plăcerea să descopăr un video foarte interesant. Viralul zilei de azi, după cum spun cei de la Zonga este acest video.

 Deşi pare lung pentru un viral, 9 minute, a reuşit să strângă 12 mii de vizualizări pe youtube în nici 24 de ore. Cu siguranţă asta se datorează vocilor şi carismei protagonistelor care îl fac să merite fiecare secundă.

Acest video prezintă evoluţia muzicii româneşti şi este ‘născut din dragoste pentru România și din dorința de a promova muzica românească.’ .

Deşi nu le am eu cu muzica, cei care mă cunosc ştiu că asta e cea mai torturantă modalitate la care apelez pentru a-mi arăta dragostea, apreciez munca fetelor. Îmi place în special modul în care fac trecerea de la o melodie la alta şi interpretarea anilor ’99.

Eu vă invit să urmăriţi video-ul şi să vizitaţi pagina de facebook a Martei, unde a fost postat video-ul, tot acolo le veţi găsi şi pe celelate 2 fete, Ana şi Beck.

Deşi nu le cunosc, aş dori să le felicit pentru ceea ce au realizat şi să le urez mult succes în continuare!

Your email address will not be published. Required fields are marked *