Jazz in the park – 5 iulie

În seara asta am ieşit cu Mircea prin Parcul Central, unde avea loc evenimentul Jazz in the Park.

Până să ajungem în parc, atenţia ne-a fost atrasă de muzica şi agitaţia care venea de pe Cluj Arena. Când am zărit primele persoane cu toci mi-am adus aminte că e festivitatea de absolvire a celor de la UMF. Totuşi eram nedumerită de faptul că se aude muzică şi am decis să intrăm să vedem şi noi ce se întâmplă.Era agitaţie mare, toată lumea îşi făcea poze sau se plimba de colo-colo, am reuşit totuşi să ne strecurăm într-o zonă din care vedeam bine. Apoi mi-am dat seama că melodiile pe care studenţii le cântau au suferit mici modificări, după cum puteţi auzi în videourile de mai jos.

Marea mea bucurie a fost că am reuşit cu ocazia asta să văd stadionul în toată splendoarea lui, nu mai văzusem unul până acum şi eram curioasă cum arată pe interior.

 

Am stat vreo 5 minute apoi am pornit spre parc, unde am rătăcit o vreme pe ritmuri de jazz.

Am mâncat popcorn şi o ciocolată de casă aşa cum găseam eu în Avrig, proaspătă şi aromată. Trebuie să recunosc că mă tentau şi pisicuţele de turtă dulce, doar pentru faptul că erau aşa cum primeam când eram mică după ce se întorceau bunicii de la târg, asta când nu primeam nişte ponei/căluţi tot din turtă dulce. 😀

Ah, şi m-am uitat la fiecare tarabă la tot ce aveau, de la sticluţe vechi şi prăfuite până la bijuterii handmade sau purceluşi din metal.

Deşi nu ascult jazz, consider că acest gen muzical se asortează perfect la Parcul Central.

Your email address will not be published. Required fields are marked *