Răzbunarea e dulce!

razbunareaedulce

 

Rom Autentic lansează un nou produs, ROM sandviş, ceva ce mie-mi seamănă a eugenie… Bineînţeles, cu noul produs lansează şi o nouă campanie Răzbunarea e dulce! şi ca de fiecare dată încearcă sa trezească românilor spiritul naţionalist.

Video-ul prezintă câteva dintre idelile care au aparţinut unor români, dar care din păcate au fost brevetate de alte state. Mi se pare foarte interesantă paralela dintre oină şi baseball, recunosc că nu-s mare sportivă, dar am cunoştinţe despre cele doua sporturi şi totuşi nu mi-ar fi trecut vreodată prin cap că ar exista vreo legătură întrele ele.

Cei de la ROM ne invită să semnăm petiţia prin care cer americanilor să cânte inmnul României înaintea meciurilor de baseball. Eu am semnat-o din curiozitate, iar mailul de confirmare pe care l-am primit nu a fost mai prejos.

Sunt curioasă unde va duce campania aceasta, ţinând cont că în 4 zile au strâns pe youtube 2600 se vizualizări şi aproape 900 de semnături la petiţie.

Diana Todiroae

Si eu sunt curioasa daca aceasta campanie se va apropia de impactul campaniei anterioare (cateva rezultate sunt disponibile in acest video: http://youtu.be/dVsNxJjfwbg – Bucharest, not Budapest Case Study). Va fi interesanta de urmarit o paralela intre cele doua.
Prima data am auzit de asemanarea dintre oina si baseball din filmuletul Imagine a world without Romania de pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=-dZGDy45ZeI. Viral si el, la vremea lui.

Oricum, campaniile realizate de McCann Erickson pentru ROM sunt foarte reusite si abia le astept pe urmatoarele. 😀

PS: Mult succes cu blog-ul! 🙂

madalinasirghie

Mulţumesc Diana! 🙂

E interesant video-ul The World Without Romania, nu-l văzusem :D. E păcat că ţara noastră nu e apreciată pentru realizările românilor, dar până la urmă, avem români care nu ştiu despre ele, cum ne-am aştepta să ştie străinii.

Your email address will not be published. Required fields are marked *