Toamna de la balconul meu

Azi mă bucur că începe luna octombrie şi mă simt tare energică… De ce sunt eu aşa încântată că începe luna octombrie?

În primul rând mă bucur de faptul că o să se umple Clujul de oameni, pe vară a fost destul de pustiu în comparaţie cu agitaţia din timpul anului universitar, dar trebuie să recunosc că cel mai tare ma bucură faptul că n-am de plimbat bagaje de la Avrig la Cluj, pentru că am stat toată vara aici, iar pe la Avrigel am fost doar în vizită, aşa… ca musafir. Mă distrează şi îi compătimesc pe colegii care îşi pun poze pe facebook cu un trilion de bagaje, ştiu cât de enervant şi cât de stresant e să faci bagaje, mai ales când stai relativ departe şi nu ai idee când o să mai ajungi pe acasa. Anul trecut pe vremea asta eram şi eu tot un stres cu bagajele şi emoţiile, fiind primul an de facultate… Ei îşi pun statusuri ca vin la Cluj, iar eu mai suspin din când în când după Sibiul sau Avrigelul meu drag, dar asta e altă poveste.

Mă bucur că nu o să mai stau singură şi că în sfârşit se întoarce Deni, colega mea de apartament. Deşi cred că m-am obişnuit singură, altfel trece vremea cand ai cu cine schimba o vorbă la cafea/ceai sau când are cine să te întrebe cum ţi-a mers ziua.

Serialeee!!! Da, da… În octombrie încep noile sezoane din seriale, iar eu sunt tare curioasă să văd ce se mai întâmplă în Grey’s Anatomy, New Girl, The Walking Dead, American Horror Story şi Mad Men. Şi în timp ce scriam asta Raul aka BeforeMedLife  tocmai mi-a trimis un link cu noul episod din Grey’s Anatomy.

Îmi place când e călduţ afară şi e soare… chiar dacă e soare cu dinţi… mă simt mai energică decât în zilele alea posomorâte când plouă şi plouă şi iar plouă. Şi chiar dacă încă mă mai lupt puţin cu răceala de săptămâna trecută, mă simt bine!

Toamna ta cum se vede?

Your email address will not be published. Required fields are marked *